Coșul tău este gol acum!

Psiholog Dr. Ramona Lupu este psiholog principal în psihopedagogie specială şi supervizor, Psihoterapeut principal în psihoterapii cognitiv-comportamentale, Psiholog clinician principal și supervizor, Psiholog practicant autonom în psihologie educațională, logoped principal la Centrul de sănătate mintală Cluj din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, Profesor logoped – CJRAE Școala „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și vice-președinte RASG.
Dr. Ioana-Maria Colceriu-Șimon este medic specialist în ortodonție si asistent universitar la Disciplina de Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca. Este interesată de optimizarea diagnosticului și a tratamentului ortodontic prin comunicarea inter- și multidisciplinară, interes manifestat prin sustinerea tezei de doctorat cu titlul „Cercetări privind îmbunătățirea diagnosticului și a rezultatelor tratamentului în ortodonția și ortopedia dento-facială” și prin publicarea multiplelor articole stiintifice despre îmbunătățirea diagnosticului în ortodonție și radiologie.
Dr. Denisa Secașiu are o experiență de peste 10 ani în specialitatea ORL și a lucrat atât cu pacienți adulți, cât și pediatrici. A învățat că fiecare pacient este unic, că detaliile fac diferența și că viitorul aparține celor care cred că „1+1=3”. Crede cu tărie că primii 7 ani din viață sunt importanți nu doar pentru a deprinde bunele maniere, dar mai mult, pentru a dobândi o stare de sănătate fizică și mentală solidă. Crede că orice problema are o rezolvare. Valorile care o ghidează sunt empatia, omenia, responsabilitatea, perseverența și determinarea.

Cătălin Luca este psiholog clinician principal cu practică privată, autor, formator avizat de Colegiul Psihologilor din România în domeniul expertizei psihologice, formator colaborator al Institutului Național al Magistraturii, cadru didactic asociat la Univ. „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Carmen David este lect. univ. dr. in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, si membru fondator onorific al Asociatiei Specialistilor in Terapia Tulburarilor de Limbaj din Romania.

Profesor univ. psih. Dr. Oana David – Dr. Oana David este profesor universitar în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie şi director al Clinicii Universitare de Psihologie Babes-Bolyai-PsyTech. Este psiholog clinician şi psihoterapeut principal, supervizor, atestat de către Colegiul Psihologilor din România, Albert Ellis Institute şi British Psychological Society.
Dr. psih. Cristina Tomoiagă – Dr. Cristina Tomoiagă este psihoterapeut autonom în cadrul Clinicii Universitare de Psihologie ”Babeș-Bolyai” PsyTech și cercetător post-doctoral în cadrul DATA Lab, Institutul Internațional de Studii Avansate în Psihoterapie și Sănătate Mintală Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Drd. psih. Ioana Iuga – Ioana Iuga este psihoterapeut în cadrul Clinicii Universitare de Psihologie ”Babeș-Bolyai” PsyTech și asistent de cercetare în cadrul DATA Lab, Institutul Internațional de Studii Avansate în Psihoterapie și Sănătate Mintală Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Dr. Andrei Maxim este medic specialist în Ortopedie, Traumatologie și Ortopedie Pediatrică, cu supraspecializare în chirurgie artroscopică și traumatologie sportivă la copii, în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și în cadrul Clinicii Physiomedica Cluj-Napoca. Este membru al Societății Europene de Ortopedie Pediatrică și membru al grupului de studiu de traumatologie sportivă din cadrul Societății Europene de Ortopedie Pediatrică.

Laura Nussbaum este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Director al Departamentului VIII Neuroștiințe – Șef Disciplina de Pedopsihiatrie, Medic Primar Psihiatrie Pediatrică la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Timișoara și șef de secție la Clinica Universitară de Psihiatrie de Copii și Adolescenţi din Timișoara.
Adriana Cojocaru este asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Departamentul VIII Neuroștiințe – Disciplina de Pedopsihiatrie, Medic Primar Psihiatrie Pediatrică la Clinica Universitară de Psihiatrie de Copii și Adolescenţi – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Timișoara și Președinte al Societății de Neurologie și Psihiatrie a Copilului și Adolescentului din România (SNPCAR).
Șerban Alexandra Florina este medic rezident specialitatea Psihiatrie Pediatrică, Clinica Universitară de Psihiatrie Copii și Adolescenţi dinTimișoara. De asemenea, este student doctorand în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Timișoara și Secretar General în cadrul Societății de Neurologie și Psihiatrie a Copilului și Adolescentului din România (SNPCAR).

Mara Dezmirean este asistent universitar în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. În cadrul departamentului, pe lângă seminariile cu studenții, aceasta desfășoară workshopuri care au ca subiect consumul de substanțe și violența domestică. Este de câtiva ani voluntară activă în cadrul Asociației Preventis, fiind implicată în activități de prevenire a consumului de substanțe, destinate elevilor de gimnaziu și liceu. Totodată, face parte din echipa de organizare a Săptămânii Conștientizării, eveniment care în anul 2024 s-a aflat la prima ediție și care i-a avut drept colaboratori pe cei de la Asociația Preventis, precum și pe cei de la Centrul Filia (București).
Ruxandra Filip este profesor pentru învățământul primar în cadrul Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. A absolvit facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității Babes-Bolyai, având ca specializare atât Psihologia, cât și Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar și masteratul în domeniul Consiliere Școlară și Asistență Psihopedagogică.
Maria-Paula Bocoș Bințințan este absolventă a Facultății de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca, medic intern la Spitalul de Urgențe Veterinare și studentă doctorandă în cadrul disciplinei de Anatomie Patologică, Diagnostic Necropsic și Medicină Legală Veterinară.

Cristina Costescu este conferențiar universitar în cadrul departamentului de Psihopedagogie Specială, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai. Interesele ei de cercetare sunt în domeniul intervențiilor psihopedagogice inovative adresate copiilor cu tulburări de neurodezvoltare, iar contribuțiile ei științifice s-au concretizat în numeroase publicații internaționale și naționale, precum și în granturi de cercetare. Este autoarea a peste 60 de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de specialitate și capitole de cărți și a participat la numeroase conferințe și congrese internaționale.

Andreea Elena Dolghi are o experiență de 26 de ani în educație, dintre care 23 în învățământul preșcolar. A dobândit o perspectivă complexă asupra nevoilor copiilor. A lucrat atât în România, cât și în Statele Unite, ceea ce i-a permis să acumuleze o experiență diversă în domeniul educației, inclusiv al educației speciale.
Elisabeta Florentina Guzu are 13 ani de experiență. A căutat mereu să se perfecționeze și să fie la zi cu toate noutățile în plan didactic. Experiențele de la grupă în lucru cu copiii cu CES au determinat-o să devină auto-didactică pe acest subiect, să citească și să studieze, iar mai apoi să participe la cursuri de formare, web-minarii și proiecte educaționale pe acest subiect.

Av. Psih. Dr. Gabriela Groza este cadru didactic asociat la Facultatea de „Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei”, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca din anul 2013, cadru didactic asociat la Facultatea de „Istorie şi Filosofie”, specializarea „Studii de Securitate” din 2017, la Facultatea de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, avocat definitiv în Baroul Cluj din anul 2012, psihoterapeut şi psiholog clinician în cadrul Colegiului Psihologilor din România din 2012. De asemenea, în anul 2019, Gabriela Groza a publicat cartea ”PSIHOLOGIE APLICATĂ ÎN DREPTUL PENAL” la editura Universul Juridic.

Psih. Dr. Carmen Șoancă este specialistă în psihologie clinică, având experiență în calitate de psiholog clinician, consilier psihologic și psihoterapeut cu abordarea REBT. De asemenea, deține un doctorat în Sociologie. Cu o carieră centrată pe educație, părinți și copii, a colaborat cu diverse grupuri, inclusiv profesori, asistenți sociali, psihologi și părinți, participând activ la cursuri de formare, conferințe naționale și internaționale. Carmen Șoancă a prezentat lucrări și a publicat articole cu privire la dezvoltarea copiilor, adopții și relația părinte-copil. A coordonat proiecte ce vizează drepturile copiilor, dreptul la o familie, metacogniție și strategii metacognitive. În prezent, își desfășoară activitatea la Liceul Teoretic ELF, având rolul de coordonator de sediu, nivel primar.
Teodora Cătinaș este medic specialist pediatrie, educator prenatal certificat Lamaze și specialist în alăptare IBLCE. De asemenea, este formator autorizat CNFPA din anul 2012. Ariile sale de interes medical sunt: pediatrie generală; profilaxie în pediatrie; puericultură; alăptarea și nutriția copilului și educația în domeniul sănătății copilului.

Ana Băiescu este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde și-a finalizat și studiile doctorale și formarea ca psihoterapeut cognitiv-comportamental.
Cu o experiență profesională de peste 15 ani, a însoțit în procesul de consiliere școlară numeroase cadre didactice, familii și copii ca profesor consilier la CJRAE Cluj.
Este, de asemenea, absolventă a Academiei de Terapie Imago din România, fiind certificată internațional ca terapeut imago avansat, prezentator de workshop-uri imago și supervizor. Deși este preocupată de starea relațională de bine a cuplurilor, mare parte din activitatea Anei implică și dinamica parentală, familială.

Marian Pădure este lector doctor în Departamentul de Psihopedagogie Specială, din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și titularul singurului curs de tehnologii assistive din România, unde studenții sunt învățați despre cele mai noi tehnologii care pot fi utilizate de persoanele cu dizabilități. El este coordonatorul Biroului pentru Studenți cu Dizabilități (OSD) din cadrul Universității Babeș-Bolyai și al Centrului pentru Asistență în Tehnologii de Acces pentru Studenții cu Deficiențe de Vedere. Domeniile sale de interes includ: tehnologii și dispozitive assistive, utilizarea tehnologiei în educație, orientare educațională și profesională pentru persoanele cu dizabilități, incluziunea persoanelor cu dizabilități. Ca arii de cercetare, este în mod deosebit orientat către utilizarea tehnologiei în educație și orientare profesională.

Ioana Tufar este asistent universitar dr. în cadrul departamentului de Psihopedagogie specială, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Dr. Adela Zimbran este doctor în Științe medicale, medic specialist Ortodontie și Ortopedie Dentofaciala AZdent și fost asistent universitar Propedeutică și Estetică Dentară.